Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

17 September 2021, kl. 10:30, Online via Zoom

Creative Norths projektledarnätverk

Creative Norths projektledarnätverk

Creative Norths projektledarnätverk är för den nyfikna ”projektledaren”. Vi tänker projektledaren i det breda perspektivet oavsett din titel. Du kan alltså jobba som exempelvis utvecklare, grafiker, seo:are och teamleder. Att du inte titulerar dig som projektledare men som ändå ”passar in” i gruppen eftersom de planerar din tid i förhållande till kund och driver projektet framåt på egen hand eller med kollegor. Vi träffas online och lyssnar, utforskar och lär känna andra från bolagen inom Creative North.

 

Till varje träff bjuder vi in en spännande gäst som kan ge dig som projektledare nya perspektiv:
18 juni klockan 10:30 och 12:00
17 september klockan 10:30 och 12:00
4 november klockan 10:30 och 12:00

Detta arrangemang är endast för klustret Creative North.

Finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten, Piteå kommun, Luleå kommun, Boden Business Park, Sparbanken Nord, Luleå tekniska universitet och klusterbolagen.

Om Creative North
Branschklustret Creative North består av 17 bolag: Bricco, Brightnest, Changemaker Educations, ENA, Ezweb, Firstly, Floe, Formsmedjan, Henson pr, In The Cold, More Digital Studio, Oh my, Samuraj, Sigmar Metodbyrå, Tromb, Vinter och Yours. Ett kluster är ett nätverk av företag och organisationer i samma bransch, som gör affärer ihop och skapar värde för varandra, samtidigt som de konkurrerar. Företag i sådana nätverk upplever att de växer snabbare, säljer mer och har lättare att hitta kompetent arbetskraft.

Evenemang av

Creative North

Datum (första dag)

Datum (sista dag)

Plats

Online via Zoom

Kontakt