Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

Anmälan via Invajo

Boka biljett här

Dagens värd: Tromb

Varmt välkommna till Meetup med Pontus Ridderström 

Anmäl dig nu för att hänga med på denna inspirations-kick!

Pontus kan beskrivas som en Lulebo som har en bakgrund som IT konsult, egenföretagare, utbildad civilingenjör och E-sport nörd. Han arbetar nu tillsammans med 40 andra på Future Ordering som gör din upplevelse bättre när du beställer mat för alla situationer.

Future Ordering är etablerad i över 500 resturanger, tio länder, två kontinenter och arbetar nu fokuserat mot att ta plattformen till den globala marknaden, exempel på varumärken som Future Ordering jobbar med är Max Hamburgers och Circle K.

Pontus jobbar som Operativ chef, där han ansvarar för företagets dagliga drift och förbättringsarbete som ser till att så lite som möjligt skall störa plattformens utvecklingen. Ansvaret täcker områden som teknisk drift, kvalitetsarbete, support, rekrytering, inköp och intern-IT.

I bekräftelsen kommer en zoomlänk till din mailkorg som du kan spara i din kalender. Dagen innan kommer en mailpåminnelse om vår date med zoomlänk. Begränsat antal platser.

Den 8 september sätter du dig till rätta vi datorn med kaffekoppen och loggar in i mötet via zoom. Inspirationen är mellan kl. 15:00-15:30. Möjlighet att ställa frågor i slutet finns.

Klustret Creative North bjuder på en föreläsning till alla som jobbar eller studerar inom kreativa och digitala näringar, oavsett om du jobbar på en byrå, frilansar eller på en inhouse- byrå.

Klusterbolag: Anyday, Bricco, Brightnest, Changemaker Educations, EZ Web, Firstly, Formsmedjan, Henson pr, In The Cold, More Digital Studio, Oh my, Samuraj, Sigmar Metodbyrå, Tromb, Vinter och Yours.

Finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten, Piteå kommun, Luleå kommun, Boden Business Park, Sparbanken Nord, Luleå tekniska universitet och klusterbolagen.

Evenemang av

Creative North

Datum (första dag)

Datum (sista dag)

Plats

Zoom